8 Planter, der renser luften i dit hjem eller kontor
Luften inde i de lukkede rum er en af grundene til sygdom hos mennesker og i vores kæledyr. Vores huse lavet af cement og mursten konstant frigive toksiner, og kemikalier såsom formaldehyd, for at nævne nogen.

Bakterier, mug, støv, kuldioxid og andre skadelige forbindelser flyder også i den luft, vi indånder.

Heldigvis har vi skygge planter, som overlever meget godt i værelser uden direkte sollys. De tager sig af en del af problemet i forbindelse med dårlig ventilation i lukkede rum. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvad der er de bedste “naturlige filtre” luft, som du kan have i dit hjem eller kontor. Vi anbefaler dog, at du ikke placerer dem på det sted, hvor du sover, det ville virke mod hensigten.

Krysantemum

Tarot Sin Secretos: Plantas Mágicas: El Crisantemo
Dette er NASA’s yndlingsplante. Det er netop disse blomster, at det amerikanske rumagentur bruger til at rense luften fra sine kontorfaciliteter. De nemt neutralisere ammoniak, benzen og formaldehyd, plus blomsten selv er ikke meget dyrt, så det er ideelt at så det i gården af dit hus.

De er den perfekte størrelse til at kunne dyrke dem i potter, så de kan bruges til at dekorere ethvert hjørne. Men for at få dem dyrebare, er det vigtigt at kende pleje af krysantemum. For deres kronblade til at åbne ordentligt de skal være i et meget lyst område, men uden at give dem direkte sollys, så terrassen er normalt et ideelt sted. De bør vandes hver gang de tørrer og skal betales hver lille gang med særlig gødning til blomstrende planter.