Begin met het eten van een komkommer per dag

De meesten van ons hebben hun eigen mening over komkommers en denken vaak dat ze smakeloos, saai en enigszins nutteloos zijn. Maar ook al smaakt het mild, komkommer is allesbehalve saai en er zijn veel goede redenen om het te eten.

Om te beginnen is komkommer vermomd als groente, maar het is eigenlijk een vrucht. Dat is interessant, nietwaar? Meer nog, komkommer heeft een verrassende hoeveelheid voeding, zowel in het vlees als in de huid. Komkommer heeft ook geen vet, zeer weinig calorieën en veel water, wat het geweldig maakt voor het behoud van een goede hydratatie en het ondersteunen van het gewichtsverlies.

Detox? ¿Antiojeras? Los mitos y beneficios de los pepinos ...

Dus, als je komkommer hebt weggelaten omdat je denkt dat het geen zin heeft, is het tijd om te heroverwegen. Elke dag komkommer eten is heel goed voor je, van binnen en van buiten. Komkommer kan zelfs enige bescherming bieden tegen kanker, diabetes en hartziekten.

Hier zijn alle positieve lichaamsveranderingen die je kunt verwachten als je elke dag een komkommer gaat eten. Je gaat van #3 houden, maar je mag #6 stiekem het meest waarderen!