Kruskager: 8 opskrifter tilberedt med kop og mikrobølgeovn
Blåbær Hvid Chokoladekopkage


ingredienser

4 spiseskefulde mel
1 æggeblomme
1 spsk tørrede tranebær
60 gr hvid chokolade
1 spsk brunt sukker
Vaniljeduft
En knivspids gær
En teskefuld solsikkeolie
Forberedelse

Vi starter med at smelte smøret i 20 sekunder i mikrobølgeovnen. Sigt derefter melet i en skål ved hjælp af en sil eller frigør hånden i form af regn. Vi tilføjer også sukker og bagepulver. Vi blander alt sammen og reserverer det. I en anden skål, slå æggeblommen og tilsæt aromaen af ​​vanille og tørrede tranebær.

Rist 50 gram hvid chokolade ved hjælp af et rivejern, og gem 10 gram i stykker, der skal spredes.
I koppen, hvor vi skal sætte blandingen, inden vi lægger en teskefuld solsikkeolie, spreder vi den gennem koppen. På denne måde bliver det sværere at lime vores kopkage. Tilsæt blanding i krus og mikrobølgeovn. 1 minut ved ca. 800 watt. Lad det derefter sidde inde i mikrofonen i yderligere to minutter for at hvile.

Æble kanel tærte

Ingredienser:
Et halvt æble, skrællet og skåret i stykker
En spiseskefuld citronsaft
1 spsk honning
1 spsk brunt sukker
En halv teskefuld kanel
1 spsk mælk
1 æggehvide
En knivspids gær
En teskefuld solsikkeolie

forberedelse:
Som før sigtes vi først melet i form af regn. Tilsæt sukker, formalet kanel, en spiseskefuld citronsaft, honning og en spiseskefuld mælk. Vi blander alt og slår æggehvide.
Tilsæt det derefter til resten af ​​ingredienserne og bland. Som før med en teskefuld olie lægger vi den inde i koppen og prøver at sprede den gennem det indre. Så vi forhindrer, at kopkagen klæber fast.
Mikrobølgeovn i 2 minutter ca. 30 sekunder (ved en effekt på 800 watt, hvis din mikrofon er kraftigere, vil det være lidt kortere tid).
Når madlavningen er færdig, tilsæt den hakkede kiks eller mandlerne, og hvis du kan lide det meget sødt, en halv teskefuld honning.