Nämä paikat hylättiin muutama vuosi sitten

Olemme tottuneet näkemään paikkoja, joissa noudatetaan korkeita standardeja. Matkustamme yleensä paikkoihin, jotka vaativat jatkuvaa puhdistusta ja huoltoa pitääkseen ne parhaassa kunnossa. Mutta missä se oli?

Tässä artikkelissa tutkitaan joitain maailman uskomattomimpia hylättyjä paikkoja. Joskus pieni huolimattomuus menee pitkälle kohti maailman kauneuden saavuttamista. Haluatko käydä näissä paikoissa?

1. Hertha-Skotlanti

Processed with VSCO with c8 preset

Käsitelty VSCO: lla esiasetetulla c8: lla
Tämä vaikuttava maasto asui koko kaupungissa 1930-luvulla, mutta Pohjois-Skotlannin ilmasto ei ollut helppo ja asukkaat muuttivat lämpimämpiin paikkoihin.

Eräänä päivänä he nousivat ylös ja lähtivät ja tulivat tähän täysin autioon kaupunkiin. 80 vuoden kehityksen jälkeen nämä kivitalot eivät ole muuttuneet. Monet heistä vaikuttavat korjattavilta, joten kuka tietää miltä Herthan tulevaisuus näyttää.
2. Dome House-Florida, Yhdysvallat

Nämä kupolit rakennettiin Marcon saaren rannikolle vuonna 1980. Alun perin sitä oli tarkoitus käyttää loma-asuntona, mutta hurrikaani iski ja lopulta romahti. Rannikkovirastot ovat todenneet, että niiden korjaaminen on liian kallista ja ne on romutettu.

Nykyään on melkein mahdotonta löytää näitä kupolia, jotka eivät ole romahtaneet. Haluatko nähdä heidät täysin toiminnassa? Mielestämme ne ovat mahtavia!