Ontdek de 7 redenen waarom mannen van vrouwen met kort haar houden
Het idee dat mannen vrouwen met lang haar wenselijker vinden als partner is een feit dat al tientallen jaren wordt ondersteund door voorbeelden uit de populaire cultuur en de evolutionaire psychologie. Een studie suggereert echter dat kort haar geassocieerd wordt met andere aspecten van vrouwelijke aantrekkelijkheid – maar niet slechter. Langharige vrouwen worden beschouwd als “gezond” en “slim”, en kortharige vrouwen als “liefdevol” en “vrouwelijk”. Uiteindelijk gaat het allemaal om de voorkeur. Er zijn nog veel meer redenen waarom sommige mannen zich aangetrokken voelen tot kortharige vrouwen.

Anuncian el primer “Hairdresser Workshop” en Santo Domingo ...
We hebben ons verdiept in de mannelijke psyche om verschillende aspecten te bepalen die mannen aantrekkelijk vinden voor kortharige vrouwen.
1. Kort haar trekt meer aandacht

Cortes de pelo corto y pixie de las famosas: fotos de los looks ...

Korte kapsels onderscheiden zich van de rest, dus mannen hebben de neiging om ze op te merken. Volgens de informatie die we hebben kunnen verzamelen, beweren veel mannen die de voorkeur geven aan vrouwen met kort haar, dat dit type kapsel niet zo gewoon is als lang haar en dat maakt het bijzonder. Als een vrouw een pixie kapsel kan dragen, kan het onweerstaanbaar zijn en ongetwijfeld de aandacht trekken.