Oplev de 7 grunde til, at mænd som kvinder med kort hår
Tanken om, at mænd anser kvinder med langt hår mest ønskeligt som et par er en kendsgerning, der støttes i årtier af eksempler på populærkultur og evolutionær psykologi. Men en undersøgelse tyder på, at kort hår er forbundet med andre aspekter af kvindelige tiltrækningskraft forskellige … men ikke værre. Langhårede kvinder betragtes som “sunde” og “intelligente”, og korthårede kvinder betragtes som “kærlige” og “feminine”. Efter alt, det handler om præferencer. Der er mange flere grunde til, at nogle mænd er tiltrukket af korthårede kvinder.

Anuncian el primer “Hairdresser Workshop” en Santo Domingo ...
Vi har dykket ned i den mandlige psyke til at bestemme flere aspekter, der gør mænd anser korthårede kvinder attraktive.
 

1. Kort hår tiltrækker mere opmærksomhed

Cortes de pelo corto y pixie de las famosas: fotos de los looks ...

Korthårede stylings skiller sig ud fra resten, så mænd har tendens til at lægge mærke til dem. Ifølge de oplysninger, vi har formået at indsamle, mange mænd, der foretrækker kvinder med kort hår, sikre, at denne type frisure ikke er så almindeligt som langt hår, og det gør det specielt. Hvis en kvinde kan bære en nisse klipning, kan hun være uimodståelig og uden tvivl henlede opmærksomheden.