Parhaat vinkit kynsien puremisen lopettamiseksi

Monet ihmiset kärsivät käytännössä väistämättömästä kynsien puremisen ongelmasta tai lääketieteellisesti nimellä onykofagia.
Hyvin nuoresta iästä lähtien ihmiset alkavat kärsiä tästä häiriöstä, joka voi jatkua aikuisikään. Tämä taipumus johtuu yleensä hermoista, tunteista, ja jopa toisinaan sitä ei synny mikään erityisesti, alitajunta käskee tätä toimintaa huomaamatta. Onneksi on mahdollista lopettaa tämä mania tai ainakin lievittää sitä jonkin aikaa. Hitaasti ja vähitellen voit lopettaa tämän pakko-oireisen häiriön.

Vaikka se saattaa tuntua vain kosmeettiselta ongelmalta, se voi myös aiheuttaa paljon fyysistä traumaa. Yleisimmät ovat: ihon epämuodostumat, sormen infektiot, hampaiden ja ikenien ongelmat, bakteerien tai sienien aiheuttamat sairaudet kynsissä, vatsassa (jos kynnet niellään) ja hengitysteissä (jos kynsi imee tai juuttuu kiinni) ). kurkunpään).
Heijastus ja tahdonvoima

Ensimmäinen korjaustoimenpide alkaa ajatuksella, joka lisää tietoisuutta ongelmasta. Tämän häiriön diagnosointi on ensimmäinen vaihe. Myöhemmin on kätevää analysoida hetkiä, jolloin tämä teko tapahtuu useimmiten, jotta voidaan tietää, milloin toimia.
Tahto on toinen keskeinen tekijä, joka voi lievittää ongelmaa henkisen voiman ja vakauden avulla. Se auttaa myös tiedostamaan mahdolliset komplikaatiot, kuten huono ulkonäkö, vammat, hammasongelmat … Lyhyesti sanottuna vian analysointi ja tunnistaminen voi tehdä siitä paljon helpompaa, jos lopetat kynsien puremisen.