Parhaat vinkit kynsien puremisen lopettamiseksi
Etsi muita vaihtoehtoja

Yritä luoda suhde puremalla kynsiäsi yrittääksesi välttää niitä.
Jos teet tämän, kun olet todella kyllästynyt, vältä seisokkeja ja pidä kätesi kiireisinä – napauta esimerkiksi ristisanatehtävä tai sudoku-palapeli ja syö päätäsi ajatellessasi ratkaisua, mutta älä pura lyijykynään.

Tee manikyyri

Tämä temppu on tarkoitettu enemmän naisille, mutta sitä ei pidä sulkea pois, koska se on erittäin tehokas. On neutraaleja tai läpinäkyviä värejä, jotka voivat auttaa poistamaan kynsien puremisen, ja voit jopa valita väärän kynnen käytön. Tällä tavalla piilotat luonnolliset, joita tämä impulsiivinen teko on vahingoittanut, välttäen niiden puremista.

Suuri liittolaisesi

Talvella et voi unohtaa tätä vaatetta, joka estää sormiasi tarttumasta suuhusi, ja kesällä voit valita lateksikäsineet kotona (hyvällä kosteuttavalla tai ravitsevalla voiteella, jotta et kuivaa kätesi liikaa). Jos et uskalla lähteä talosta näillä käsineillä, voit laittaa kipsiliuskat kynsiisi välttääksesi itsesi puremista. Voit myös käyttää niitä katsellessasi televisiota, lukiessasi tai istuessasi pöydässä, rentoutuen tai puhuessasi perheen kanssa.